viernes, 21 de octubre de 2016

Ja pots escoltar el progama nº6 de "Els Prescriptors" a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics...
Avui hem partat d'aquests còmics:

- SUPERMAN CONTRA MUHAMMAD ALI (Neal Adams i Denny O'Neil, publicat per ECC) Àlbum, superherois. A finals dels anys 70 Neal Adams rep l'encàrrec de crear un còmic que ajunti  Superman i Muhammad Alí en un ring de boxa... El que havia de ser simplement un còmic d'encàrrec per consum ràpid s'ha acabat convertint en un clàssic.

-  LENNON (Foenkinos, Corbeyran i Horne, publicat per Kraken). Novel.la gràfica, biografia. "Un John Lennon nunca visto ni oido" El cantant fa un balanç de la seva vida a partir de les sessions amb la seva psicòloga a l'edifici Dakota. El fin conductor és la cançó "in my life", en la que Lennon adment que parla de la seva vida

- S.O.S. LUSITANIA (Ordas, Cothias i Manini, publicat per Harriet) Àlbum, aventures històriques. El Lusitania va ser el vaixell que va acudir a l'auxili del Titanic. Tres anys després, en plena guerra mundial, va patir la mateixa sort, però en aquest cas per culpa del submarins alemanys. Una autèntica història d'espies.

- AVERY'S BLUES (Angux i Núria Tamarit, publicat per Dibbuks). Àlbum, aventures, novel.la negra. Les peripècies d'un cantant de blues a l'Amèrica profunda dels anys 20. Un viatger iniciàtic.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.