jueves, 10 de noviembre de 2016

Aquest dissabte, triple presentació


Presentació dels llibres “I el Procés? Narinan, narinan…” del col·lectiu El web negre, “Hospital central” de L'Avi i "El Capitán Alatriste" de Joan Mundet. 

Aquest dissabte, 12 de novembre, a les 12 h, presentem a la llibreria Norma Sabadell al carrer Sant Antoni, 34, els llibres "I el Procés? Narinan, narinan…", "Hospital central" i "El Capitán Alatriste". Tres presentacions en una, on tindreu l'oportunitat de conèixer als autors i també d'emportar-vos els còmics dedicats.

I el Procés? Narinan, narinan… es un recull de vinyetes dedicades a les diverses vicissituds del Procés català cap a la independència que s'han publicat en les pàgines virtuals d'elwebnegre.com.
El col·lectiu El web Negre el forma una colla de ninotaires i escriptors eixelebrats i lliurepensadors, però amb idees fixes, que des del 2008 publiquen una revista virtual d'humor i sàtira que es diu El Web Negre.

Hospital central és una sèrie de L'Avi, dibuixant i humorista, que va començar a publicar-se en la revista satírica El Papus en 1976 i que en l'actualitat es poden llegir a les pàgines de la revista d'humor Amaníaco.
Aquest àlbum recopila una selecció d'aquestes historietes carregades d'humor negre, vísceres i sang que tenen com a protagonista al doctor Prados i al seu ajudant Manolito, la parella més temible que pugui trobar qualsevol pacient en un hospital, capaços de realitzar operacions de fimosis amb una serra mecànica o practicar transfusions de sang amb un embut.

El Capitán Alatriste - edición conmemorativa. Arriba una nova edició del fantàstic còmic dibuixat per Joan Mundet i guionitzat per Carlos Giménez, basat en la famosa novel.la d'Arturo Pérez-Reverte.
Ambientat al Madrid del segle XVII, al Segle d'Or espanyol, narra les aventures del personatge principal, Diego Alatriste y Tenorio, junt amb el seu company Íñigo Balboa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.